OVER MEERLEF

Door de combinatie van vorm, materialen & kleuren zijn de meubels van meerlef: uniek. En slim want een meubel biedt altijd extra mogelijkheden. De meubels worden in Nederland op maat en zoveel mogelijk met de hand gemaakt.

_MG_3913

“Na het volgen van opleiding meubelmaken en de wens om te experimenteren met kleuren, vormen en materiaal ben ik meerlef: in 2010 gestart. En nu in 2013 heb ik een focus om van meerlef: een merk te maken”. Merel Janssen eigenaar & meubelmaker.

meerlef: verkoopt haar kasten en krukken via de webshop, maar vooral ook maakt meerlef meubels in opdracht op maat. Zie je een kast, bank of tafel die je mooi vindt, maar net niet jouw maat of kleur heeft. Laat het weten. Eigenlijk kan alles want: op maat gemaakt. De prijs van meubels op maat ligt misschien wel een fractie hoger dan de meubels in de shop. Vanwege de ontwerpuren die nodig zijn om het meubel te kunnen maken. De prijs wordt altijd vooraf besproken, dus je komt nooit voor verrassingen te staan. De werkplaats van meerlef: staat in Haarlem.

meerlef: is een ontwerp & meubel & maak label. Naast meubels van eigen label wordt er ook in opdracht gewerkt. Heb je een idee voor een meubel, maar je hebt geen idee hoe het te maken.

Of je wilt juist een bijzonder meubel laten ontwerpen en zelf maken. We kunnen het samen het idee verder uitwerken. En na een definitief uitgewerkte tekening kunnen we of samen aan de slag of het wordt voor je op maat gemaakt.

Naast meubels op maat maken of er in de webshop binnenkort ook tweedehands meubels verkocht. Een fraaie allergaar aan producten: van lamp tot vaas en van stoel tot kast. Vintage zoals we dat zo mooi noemen. Dit keer niet met extra mogelijkheden of functies, maar gewoon voor de mooi. En omdat mooie spullen een nieuwe plek verdienen.

_MG_3732

Ook staan er op de website foto’s en verhalen van op maat gemaakte meubels (die uiteraard ook voor jou gemaakt kunnen worden) en ook gerealiseerde projecten door meerlef: van buitenbar tot hemelbed. En beelden die meerlef: inspireren, hopelijk jou ook.