LMNTS

De elementenkast LMNTS van meerlef: is uniek, uitgesproken en flexibel. De kast bestaat uit allemaal losse kastjes van verschillende formaten, ieder met een eigen kleur of houtsoort. Door een eigen systeem is het heel eenvoudig om de kast te veranderen van indeling. De kastjes kunnen met deurtjes, klepjes of laadjes gemaakt worden. Een modulair, multifunctioneel kastsysteem dat kan dienen als een opbergkast, een sidetable of roomdivider. Of gewoon simpel : als een kunstobject. Jij mag het zeggen.

LMNTS is verkrijgbaar vanaf 2.950 euro (afhankelijk van houtsoorten & kleuren)

 

kast voor web  kast groot voor web

De kast heeft losse achterwanden. Door de combinatie van achterwanden en kastjes creëer je steeds weer een eigen en nieuw object. Van zwevende kast aan de muur (zie animatie) naar lang dressoir of van een hoge kast tot of 3 losse kastjes.

toffe-gif_klein_2  meerkast voor web

Iedere kast van meerlef: is een uniek object. Om de perfecte kast te ontwerpen maakt meerlef: graag een afspraak met je. Samen gaan we op zoek naar de mooiste combinatie van materialen, kleuren en formaten. Op maat gemaakt. Mail of bel met meerlef: voor het maken van een afspraak.

Specificaties kast:
materialen: fineer met een keuze uit iepen, teak, noten, essen en wenge
houtsoorten

kleur: gespoten in alle mogelijke kleuren, maar meerlef: heeft wel voorkeur voor 2014
LMNTS kleuren zonder hout

behandeling: fineer met skylt (is een matte beits)

Maten:
kast: 60 cm hoog x 120 cm breed x 40 cm diep
kast: 120 cm hoog x 120 cm breed x 40 cm diep
kast: 180 cm hoog x 120 cm breed x 40 cm diep

Prijsindicatie:
kast: 60 cm hoog x 120 breed x 40 cm diep vanaf 2.950 euro