algemene voorwaarden

1.1 Algemene voorwaarden
Als je bij meerlef: een bestelling plaatst, ben je akkoord gegaan met de hieronder aangegeven algemene voorwaarden.

Alle genoemde prijzen op meerlef.nl zijn inclusief B.T.W. in euro’s en exclusief de verzendkosten. Hiervoor betaal je het reguliere pakkettarief. Bij het accorderen van de algemene voorwaarden wordt je mailadres na het plaatsen van je bestelling geautomatiseerd opgenomen in mailbestand van meerlef: Dit bestand wordt in het kader van privacy uitsluitend gebruikt door meerlef: en zal nooit zonder toestemming verleend worden aan externe partijen. Mocht je geen prijs stellen op opname van je mailadres in het mail bestand dan kan je je altijd afmelden door een mail te sturen naar [email protected]

1.2 Verzending binnen Nederland
meerlef: verzendt alle bestellingen binnen Nederland met de pakketservice van Post.nl. Mocht je buiten Nederland wonen en producten van meerlef: willen ontvangen, neem dan contact op via [email protected] Wij verzenden via de reguliere dienstverlening van PostNL (pakkettarief). Je pakket is verzekerd via de pakketservice van Post.nl. Je pakketje kun je online via track & trace code volgen. Deze code ontvang je per e-mail nadat je pakket verzonden is. Het pakketje is verzekerd tot op het moment dat er getekend is voor ontvangst.

1.3 Duur verzendtijd
Je bestelling wordt verzonden zodra de betaling is goedgekeurd en het bezorg-/factuuradres is geverifi- eerd. Wij streven ernaar om de bestelling – indien op voorraad – binnen 1 werkdag te versturen. Je ont- vangt een e-mail wanneer je bestelling verzonden is, reken vanaf dat moment maximaal 2 werkdagen voordat je je bestelling in huis hebt. Mocht je bestelling dan nog niet binnen zijn, neem dan contact op via [email protected]

1.4 Ruilen en retourneren
Ruilen en retourneren mag altijd bij niet afgeprijsde artikelen. Voorwaarde is dat het artikel niet gebruikt of beschadigd is en met de originele labels en verpakking binnen 10 dagen wordt teruggestuurd. Stuur bin- nen 7 dagen een mail naar [email protected] met daarin je naam en rekeningnummer en geef aan of je het artikel wilt ruilen of retourneren. Indien je wilt ruilen, geef dan aan voor welk artikel je het wilt ruilen en in welk formaat.

Het pakketje kun je gefrankeerd sturen naar: meerlef: adriaan paulenstraat 4 2031 VX haarlem

Zodra het teruggestuurde artikel in goede orde door ons ontvangen is, wordt het bedrag dat je betaald hebt op je rekening teruggestuurd of indien je wilt ruilen het retourartikel naar je toegezonden. Als je bij moet betalen op je ruilartikel dan ontvang je hierover een email.

1.5 Verzendkosten bij retour en ruil
Als je het artikel ruilt of retourneert voor een ander artikel, dan betaal je de verzendkosten van jouw adres naar meerlef: Bij ruilen worden voor het leveren van het retourartikel op jouw adres geen extra verzendkosten in rekening gebracht. Bij retourneren wordt het volledige aankoopbedrag op je rekening teruggestort. Hebben wij jou een fout artikel toegestuurd dan ontvang je uiteraard de door jou gemaakte verzendkosten retour.

1.6 Duur terugbetaling bij retour
Het terugstorten van een tegoed bij retournering of ruil voor een goedkoper artikel loopt via onze financiële partner. Reken 30 dagen verwerkingstijd voor het terugstorten van je tegoed.

1.7 Aansprakelijkheid
meerlef: is niet aansprakelijk voor diefstal tijdens de verzending. Indien je het pakket wilt laten verzekeren is dat voor eigen rekening. Neem dan contact op met [email protected]

1.8 Verzendkosten buitenland
Verzendkosten voor het buitenland zijn afhankelijk van de regio en worden via een mail aan de klant kenbaar gemaakt. Retourneringen vanuit landen buiten Nederland dienen gefrankeerd te worden terug ge- zonden. De webshop wordt zoveel mogelijk up-to-date gehouden en de bestellingen worden afgehandeld op volgorde van binnenkomst. Mocht een besteld artikel onverhoopt toch uitverkocht blijken dan ontvang je hier zo spoedig mogelijk bericht over. Het artikel wordt wel geleverd, maar het duurt wat langer omdat het opnieuw gemaakt moet worden.
Wij zijn niet aansprakelijk voor bij TNT zoekgeraakte stukken en of pakjes. Dit vindt gelukkig nauwelijks plaats, gaat er echter onverhoopt iets mis of duurt de levering erg lang, neem dan a.u.b. even contact met ons op via [email protected]

1.9 Disclaimer
De site www.meerlef.nl is eigendom van: meer creatieve com, ingeschreven onder KvKnr 34245020 – BTW nr: NL100995251B0. Niets uit deze site mag zonder voorafgaande toestemming worden gekopieerd, vermenigvuldigd en/of gebruikt voor andere doeleinden

meerlef:
Adriaan Paulenstraat 4
2031 VX Haarlem
[email protected]
06 21 573 112

1.10 Copyright
meerlef: is een geregistreerd merk. Geregistreerd bij het Benelux-bureau voor de intellectuele eigendom. Niets van deze site mag worden gekopieerd, verdubbeld, verspreid, veranderd, overgenomen of op welke manier dan ook, zonder eerst toestemming te vragen bij de eigenaar van deze website.

1.11 Privacy
meerlef: respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en zorgt er voor dat de persoonlijke in- formatie vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens alleen om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Upsa! zal je persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen.

1.13 Promotiecode invoeren
Als je een promotiecode of kortingscode hebt voor meerlef:, dan kun je deze invoeren onder het vakje ‘kor- tingscode’ als je betaalt. De korting wordt van het totaalbedrag afgehaald en direct verrekend. Mocht de korting er niet afgehaald worden, neem dan contact op via [email protected];

1.14 Betaalmethoden
meerlef: maakt gebruik van het betaalplatform van Mollie. Via dit betaalplatform kun je betalen met i-deal.

mollie logo

1.15 Verzending naar het buitenland
meerlef: verzend ook naar het buitenland. Afhankelijk van het land, rekenen wij een bijdrage in verzendkos- ten.

1.16 IBAN en BIC code voor betaling vanuit het buitenland
Als je vanuit het buitenland een meerlef: wilt aanschaffen, dan heb je om te kunnen betalen IBAN en BIC code nodig.

Deze codes zijn voor meerlef als volgt:

IBAN NL46 TRIO 0197 6566 92
BIC code TRIONL2U

Aangezien de bijdrage aan verzendkosten per land berekend worden, is het ‘t eenvoudigs om geld over te maken naar mijn zakelijke bankrekening:

Triodos Bank o.v.v. meerlef bankrekening 197656692
meerlef: werkt nog aan een eenvoudigere oplossing, excuses voor het eventueel ongemak!